Facebook
Blogger
Google+
Youtube

Szolgáltatások / Gépjármű hűtés - fűtés

Webasto, Aurora típusú gépjármű klímák szakszerű beépítése, karbantartása, javítása, időszakos felülvizsgálata és ellenőrzése.

Vizes és levegős állófűtés kiépítése, javítása.

Klíma szolgáltatásaink:
Hűtőközeg rátöltés
Hőtőközeg lefejtés, feltöltés, vákuumolás, olajpótlás
Elpárologtató tisztítás, gombátlanítás
Nitrogénes nyomáspróba
Szállító szűrő csere
Pollenszűrő csere
Festés
Hibakeresés, javítás

Komfortos utazás a legnagyobb kánikulában is!

Napjainkban a gépjárművek legnagyobb részét már előre beszerelt klímaberendezéssel adják el. Hogy miért fontos ez? A nagy nyári forróságokban egy hűtetlen autóban az elviselhetetlenségig fokozódhat a hőség, és sajnos előfordul, hogy a leengedett ablakok sem hoznak enyhülést – ez különösen a nagyvárosok esetében jellemző, ahol csúcsforgalomban a közlekedési dugók mindennaposak, és esetenként hosszú ideig állhat a közlekedés.

A kánikula nem tesz jót a szervezetnek, különösen az idősebbek, a túlsúlyosak, és a szív- illetve érrendszeri megbetegedésekkel küzdők vannak veszélyben: csökken a vérnyomás, növekszik a pulzusszám, fennáll a kiszáradás kockázata, és természetesen csökken a koncentrációs képesség is.

Nyáron a hosszú autóbusz utak rémálommá válhatnak, ha a gépjárművet nem lehet hűteni, épp ezért érdemes gondoskodni a szakszerű autóbuszklíma beépítésről. Sok helyen lehet olvasni mostanában, hogy a klímaberendezés egészségtelen, allergiát és meghűlést okozhat, azonban ha megfelelően használjuk – vagyis nem visszük túlzásba, és figyelünk a kinti és benti hőmérséklet különbségére – nem kell ezektől tartanunk, és kizárólag nyerhetünk vele.

További információkért keressen minket megadott elérhetőségeinken, és válasszon minket az autóbuszklíma beépítésre, hiszen nálunk profi szakemberek várják Önt!